Propostes d'activitats al medi natural amb NaturActiva

NaturActiva ofereix als seus participants un conjunt de propostes relacionades amb el medi natural, totes elles amb la finalitat de fer viure experiències enriquidores, d’aprenentatge i diversió. La nostra activitat s’ofereix a: centres educatius, grups de joves i clients particulars.

CENTRES EDUCATIUS

Colònies, crèdits de síntesi i sortides d’educació ambiental per a centres educatius

NaturActiva ofereix als centres educatius la realització de colònies escolars en un entorn de natura, un conjunt de sortides d’educació ambiental a paratges naturals de gran interès, i l’organització de sortides i activitats complementaries a l’elaboració de crèdits de síntesi

Guia Roger explicant rastres fauna

CLIENTS PARTICULARS

Guiatges a la muntanya i formacions per a particulars

Desde NaturActiva us oferim una diversitat de rutes guiades al llarg del territori. El Parc Natural del Cadí-Moixeró, el Parc Natural de Montserrat o el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser són alguns dels escenaris on us convidem a caminar i gaudir de la muntanya i la Natura. 

El nostre equip el formen tècnics i guies titulats que asseguren un correcte guiatge, un bon coneixement del territori i el paratge, els quals realitzaran, sota demanda i calendari, formacions específiques relacionades amb l’activitat al medi natural.

Guia treballant a cova amb nens - Natura Activa - Naturactiva

GRUPS DE JOVES

Travesses i campaments per a grups de joves

A NaturActiva ens motiva apropar els joves a la natura i a la muntanya. Sabem dels beneficis personals i les alegries col·lectives que es generen quan un grup de nois i noies caminen i descobreixen la muntanya i a ells mateixos. Per això ens il·lusiona  oferir travesses de muntanya adaptades a un públic juvenil. Són les travesses i campaments per a joves de NaturActiva.  

Campament nocturn amb foc i lluna plena - Natura Activa - Naturactiva

LES NOSTRES PROPOSTES

Colònies, crèdits de síntesi i sortides d’educació ambiental per a centres educatius

NaturActiva ofereix als grups participants un conjunt de propostes relacionades amb el medi natural i l’educació ambiental, tallers i activitats que s’adapten en calendari i extensió en funció de la voluntat de cada centre.

Guia Roger explicant rastres fauna

Els itineraris vivencials

Per una banda els itineraris vivencials en el qual és cada alumne/a qui decideix en quin dels itineraris participa.

Cada itinerari vivencial portarà als infants i joves a viure una progressió continuada de propostes i experiències englobades en aquell camp que a ell o ella realment l’interessa.

Volem aconseguir que cada participant de les nostres colònies pugui viure i conèixer al màxim i amb el millor rigor possible tot el què forma part de l’àmbit al qual pertany l’itinerari que ha escollit.

Senderistes arribant refugi - Natura Activa - Naturactiva

El programa vivencial

Senderistes observant paisatge - Natura Activa - Naturactiva

En aquest programa vivencial es presentarà una proposta d’acord amb la voluntat i el desig de cada centre per tal que cada infant i jove pugui vivenciar els continguts més essencials i necessaris d’una experiència en l’entorn natural.

Guia Xavi ajudant a travessar riu