SORTIDES HIVERNALS

Excursions amb raquetes de neu

La proposta de sortides hivernals de NaturActiva us ofereix excursions guiades amb raquetes de neu a diferents paratges i localitzacions del Pirineu Oriental

Les excursions seran sempre guiades per un tècnic i guia de muntanya titulat, bon coneixedor de l’entorn i del medi natural, per oferir una sortida a la neu divertida, rica en aprenentatge i sempre segura.

NaturActiva proporciona l’equipament necessari per a realitzar l’activitat, raquetes i bastons. Material de primera qualitat i adaptable a tot tipus d’excursionistes.

Naixement del Ter - Ulldeter

NaturActiva ofereix les següents opcions:

TASTET DE NEU: sortides de descoberta pensades per aquelles persones que volen tenir un primer contacte amb les raquetes de neu. Aquestes sortides tenen una durada prevista de 1 hora.
Preu: 15e per persona*

OBRINT TRAÇA A LA NEU: aquestes sortides tenen com a objectiu iniciar i consolidar la tècnica de les raquetes de neu entre els nostres participants. No cal experiència prèvia. Aquestes sortides tenen una durada prevista de 2 hores aproximadament.
Preu: 25e per persona*

MATINAL DE NEU: sortides per a persones interessades en iniciar-se i consolidar la tècnica de les raquetes de neu, amb o sense experiència prèvia, i motivades en caminar i descobrir racons amb un encant especial. Sortides entre 3 i 4 hores de durada.
Preu: 35e per persona*

AVANÇADA: proposta de sortides de perfeccionament amb raquetes de neu proposades per a un públic iniciat i habituat a caminar per muntanya. Es cerca un objectiu lúdic, esportiu i més exigent. Jornada de raquetes de neu d’una durada d’aproximadament 5 – 6 hores.
Preu: 45e per persona*

*el preu per persona contempla un mínim de dues persones per sortida. Per a sortides
individuals consultar tarifa exclusiva

Cliqueu l’enllaç per consultar el nostre catàleg complet de propostes i tota la informació sobre les sortides i els guiatges.